Grillopskrifter

Vores slagter Thomas har fundet en række forskellige grillopskrifter at vælge imellem, lige fra saftigt kød og grillede grøntsager og andet tilbehør. Her på siden vil du finde opskrifter, der er alternativer til den traditionelle grillbøf med grillede kartofler. Ud over at tilføje smag til maden, giver grilning også en mulighed for at samle familie og venner omkring grillen og nyde det gode vejr. På vores grillunivers vil du finde masser af inspiration og tips til at forbedre dine grillfærdigheder og lave lækker grillmad.

Kød

Grillkød

Enhver traditionel grillaften indebærer grillkød. Vi har fået vores slagter Thomas til at komme med nogle bud på lækre alternative grillkød opskrifter. På denne side kan du bl.a. finde 3 sjove opskrifter på grillede hotdogs. Desuden har slagter Thomas fundet opskrifter på et lækkert grillspyd og et fyldt kyllingebryst.

Find grillkødssiden her

Majs

Tilbehør til din grillaften

Det er ikke kun kød der bliver meget bedre af at få en tur på grillen. Den røgede smag fra grillkullene fungerer også helt fantastisk til diverse grøntsager, brød og desserter. Derfor har slagter Thomas også fundet 5 opskrifter tilbehørs opskrifter frem. Her kan du altså få inspiration til en hel 3-retters menu.

Find tilbehørssiden her

3 musthaves som gør grillmad til en leg

  • En grilltang eller stegegaffel med en længde på ca. 40 cm gør det nemt at vende kødet uden at brænde sig på grillen.
  • Et stegetermometer er den bedste guide til helt perfekt kød. Det er ikke alle der er professionelle grillmestre, og et grilltermometer er ideelt til at sikre, at du ikke oversteger dit grillkød.
  • Har du en gasgrill, sparer du dig selv for en del rengøring, hvis du sætter en foliebakke som drypbakke under kødet. Husk, at skifte den ud løbende.
Grillredskaber

LÆST UGENS AVIS?

Hos Min Købmand kan du finde alt hvad du skal bruge til din grillaften
Se den her
Avis

Find øllen til din grillmad

Hvad skal du drikke til grillmaden på de lune sommeraftener? Bliv klogere på hvilken øl, der passer bedst med din mad og få en endnu bedre oplevelse, når der er gang i grillen.

Læs mere

Specialøl Royal Unibrew
;