Gul Pris figuren

Gul Pris = discountpris

Vores Gul Pris matcher REMA 1000 og Nettos normalpriser. Så slipper du for at køre langt efter discount

Køb lokalt til discountpris

Gul Pris er en pris, der altid er der for dig. Og hvad skal det så betyde? Det betyder såmænd blot, at der findes mange forskellige slags priser såsom "halv pris", ”chok pris” og ”aggressiv pris”. Og de er alle sammen gode priser, men kun så længe det varer. For den slags priser har det nemlig med at forsvinde igen, og så er festen forbi. Sådan er det heldigvis ikke med Gul Pris.

Vores Gul Pris er et prisprogram, som sikrer at du kan regne med, at Gul Pris er lig med discountpris. Vi overvåger nemlig løbende prisen for tilsvarende varer hos REMA1000 og Netto. Er der forskel justerer vi vores egne priser, så de modsvarer kædernes normalpriser, altså ikke når varen er på tilbud, kampagnepris eller på anden måde sat ned i pris. Der indgår mere end 250 populære dagligvarer i Gul Pris. Hvis kæderne vi sammenligner med, ikke fører en vare som er med i Gul Pris, sørger vi for at sammenligne og justere efter en tilsvarende vare, som både modsvarer art og kvalitet.

Du skal bare kigge efter vores Gul Pris, og så ved du, at du køber ind til discountpris.

 

Discountpris på mere end 250 populære dagligvarer

Gul Pris er lig med discountpris på mere end 250 populære dagligvarer hos din lokale Min købmand. Vores Gul Pris er discountpris på mere end 250 mærke- og Private label varer, som overvåges og løbende justeres. Er der forskel justerer vi vores egne priser, så de modsvarer REMA 1000 og Nettos normalpriser. Selvom Gul Pris er lig med discountpris, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

 

LÆS OM VORES MÆRKER

Gul pris produkter
Find butik

Find en butik i nærheden

Min Købmand ligger fordelt i hele landet og vi er klar til, at tage i mod dig.
Find butik

UGENS AVIS

Ugens avis byder på alt fra frisk frugt og grønt, kød, mejeri og meget meget andet.
Læs avisen
Ugens avis
;