Gul Pris figuren

GUL PRIS

Med Min Købmands GUL PRIS matcher vi REMA 1000 og Netto på et bredt udvalg af hverdagsvarer.

 

GUL PRIS hos Min Købmand

GUL PRIS er vores priskoncept, som sikrer, at du kan finde hverdagsvarer til discountpriser. Vi ønsker nemlig at gøre det let for dig at handle dagligvarer til discountpriser - også når du handler lokalt. Med GUL PRIS overvåger vi derfor hver uge priserne på et bredt udvalg af dagligvarer hos REMA 1000 og Netto. Sænker de normalprisen, gør vi det samme om torsdagen. Vi matcher altså ikke prisen, når varen er på tilbud, kampagnepris eller på anden måde er sat ned i pris.

Der indgår over 250 populære hverdagsvarer i GUL PRIS hos Min Købmand, og vi sørger altid for at sammenligne med en tilsvarende vare med hensyn til art, mængde og kvalitet.

 

Discountpriser på over 250 populære hverdagsvarer

GUL PRIS er lig discountpriser på over 250 populære hverdagsvarer hos din lokale Min Købmand. I vores priskoncept GUL PRIS finder du mere end 250 mærke- og private label varer, som hver uge overvåges og justeres, så du er sikret discountpris. Vi sammenligner altid med tilsvarende varer, dvs. af samme art, mængde og kvalitet. Er der forskel på vores egne priser og REMA 1000 og Nettos normalpriser, justerer vi vores priser om torsdagen. Selvom GUL PRIS betyder discountpris, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. 

Køb lokalt til discountpris

Med GUL PRIS er du sikret discountpris på en række populære dagligvarer – også mærkevarer. 

Kig efter GUL PRIS i din lokale Min Købmand, så ved du, at du køber ind til discountpris.

UGENS AVIS

Ugens avis byder på alt fra frisk frugt og grønt, kød, mejeri og meget meget andet.
Læs avisen
Ugens avis
Find butik

Find en butik i nærheden

Min Købmand ligger fordelt i hele landet og vi er klar til, at tage i mod dig.
Find butik
;