Om Min Købmand

Facade

Min Købmand er lige om hjørnet fra, hvor du bor. Med mere end 160 butikker fordelt over hele landet er vi godt repræsenteret. Vi er derfor næsten altid kun et stenkast væk fra dig.

Min Købmand er byens livsnerve. Det er stedet, hvor unikke og sjove historier fra de lokale bysamfund bliver fortalt. Du kan sludre med naboen eller købmanden om alverdens ting. Sammenholdet er helt unikt i de lokale bysamfund, hvor Min Købmand optræder. Eksempelvis har vi løbende borgerprojekter, hvor flere borgere engagerer sig i åbningen af nye Min Købmand butikker. Det skaber liv og fællesskab. Mere lokalt bliver det ik’.

Vores udvalg af varer er stort og tilpasset lokale behov, så vi sikrer, at vi har de varer på hylderne, som du har brug for. Med andre ord sørger vi for, at du kan få alt til hverdagen. Du finder bl.a. et særligt udvalg af vine, specialøl, økologi, og vores Gul Pris varer, som altid er lav pris på mere end 200 populære dagligvarer.  Vi scanner løbende markedet og justerer vores priser.

Du kan læse mere om Gul Pris her

Husk, at du altid kan tage fat i din lokale købmand, hvis du har ønsker til nye varer, som du gerne ser i butikkens vareudvalg.

Varer udvalg
MK_nyhedsmail

Tilmelding til nyhedsmail

Bliv opdateret på gode tilbud, nyheder og spændende konkurrencer i din indbakke hver uge. Du skal blot tilmelde dig vores nyhedsbrev
Tilmed dig her
;