Min Købmand tilbyder

Hos Min Købmand finder du en bred vifte af gode indkøbsmuligheder, hver gang du handler
Gestus

Gestus

Gestus er synonymt med god hverdagsmad – det er den gode smag til hverdagspriser. Du finder et bredt udvalg af smagfulde varer fra Gestus, og der bliver hele tiden udviklet nye og spændende produkter, som du kan glæde dig til. Gestus tilbyder bl.a. forskellige typer af mel, slik & kager, pastaer & pestoer, dressinger, spreads & tapenader, olier & eddiker, samt kød og pålæg.

Grøn Balance

Grøn Balance

I SPAR finder du et stort udvalg af produkter fra Grøn Balance, som er det naturlige valg for dig, der ønsker at spise økologiske fødevarer, værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdningsprodukter. Det brede sortiment i Grøn Balance byder på en lang række økologiske mad- og drikkevarer og allergi- og miljøvenlige pleje- og husholdningsprodukter.

Læs mere her
First Price

First Price

First Price er helt enkelt gode dagligvarer til dig, der vil have mest muligt ud af dine penge. Valget er enkelt, for prisen er så lav, som den kan blive, og udvalget dækker det meste. Det betyder, at du og din familie både kan fylde indkøbsvognen og hverdagen med lige præcis det, der betyder allermest for jer. I får altid mere for mindre.

Gul pris varer

Gul pris

Gul Pris er altid lav pris på mere end 200 populære dagligvarer hos din lokale Min Købmand. Og det gælder også, når det er kendte mærkevarer eller nogle af vores egne populære mærker. Så selvom Gul Pris altid er lav pris, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.
Læs mere

Læst vores tilbudsavis?

Ugens tilbudsavis byder på ny inspiration og gode tilbud hver eneste uge. Vi tilbyder alt fra frisk frugt og grønt til mejeri og lækkert kød.
Læs den her
Tilbudsavis
Min Købmand