I Min Købmand elsker vi grillkød. Derfor har vi fået slagter Thomas til at hjælpe os med at lave en række grill opskrifter. De er allesammen lette at lave og udnytter alle grillens klassiske facetter. På denne side kan du finde vores tre bud på lækre hotdogs med et twist. Derudover kan du finde vores bud på et saftigt kyllingebryst fyldt med smag. Til sidst har slagter Thomas lavet en hurtig opskrift på et grillspyd med svinemørbrad og grøntsager. Vi håber at du vil følge med og at du bliver inspireret til at grille selv.
Sådan gør du:
Giv din kylling et pift ved at skære nogle snit i et helt kyllingebryst og lægge lidt chorizopølse ned i snittene (skal presses lidt). Hold fast på indholdet ved at snøre et stykke bomuldssnor omkring kødet, imens du griller.
Ingredienser:
Sådan gør du:
Skær en svinemørbrad i tern og sæt ternene på et spyd sammen med peberfrugt og rødløg. Derefter pensler du med lidt chilidressing og griller hele herligheden.
Du skal bruge:
Sådan gør du:
Giv dine grillpølser et tvist med bacon. Pensl baconskiver på begge sider med en 1-til-1 blanding af BBQ-sauce og ahornsirup.
Vikl baconskiverne om dine grillpølser, og grill dem sprøde og let karamelliserede. De sprøde pølser er nu klar til at komme i hotdogbrødet. Top gerne med en grov og pikant guacamole.
Sådan gør du:
Coleslaw er fantastisk på hotdogs. Snit spidskål tyndt på et mandolinjern, og bland det med groftrevet gulerod og lidt fintsnittet rødløg. Vend det derefter med din favorit chilisauce, en god mayonnaise og lidt limesaft. Slut af med at drysse med frisk koriander.
Du skal bruge:
Sådan gør du:
Opgradér dine grillede hotdogpølser med en spicy og festlig salsa. Bland sorte bønner, majs, hakkede jalapeños og tern af frisk tomat med lidt olivenolie og friskpresset limesaft. Hvis du også vil gøre lidt ekstra ved dine hotdogbrød, kan du toppe dem med revet cheddar, inden de varmes på grillen.
Det er ikke kun grillkød, som bliver lækkert af at blive grillet. Faktisk kan du lave en hel 3-retters menu, uden at skulle i køkkenet. Tag blot et skærebræt og en kniv med ud til havebordet til at forberede nogle ingredienser. Så foregår resten på grillen.