Grill univers hos Min Købmand

Tilbehør til grillmaden

Klargør hele menuen på grillen og få ideer til lækkert tilbehør her

Majs med krydret smør

Giv dine grillede majs et tvist. Lav en kryddersmør med persille, revet citronskal, citronsaft, salt og peber. Den skal blot smøres på dine grillede majs, når de er klar.

Majskolbe
Bruschetta

Bruschetta - en nem forret 

Skær daggammelt franskbrød i skiver. Pensl dem med olivenolie og drys med salt. Rist brødet på grillen og servér det med finthakkede tomater og frisk basilikum ovenpå. Giv din bruschetta et tvist ved at blande mozzarella i tomatblandingen.

Spydkartofler fra grill

Kog små kartofler let og kom dem på et træspyd. Læg spyddet på grillen og når kartoflerne har taget lidt farve, pensler du dem med olivenolie og drysser tørret oregano og hvidløgssalt på.

grillede_kartofler_800x568_0
Kold kartoffelsalat

Kold kartoffelsalat

Til dansk grillmad hører en kartoffelsalat. Her finder du slagterens egen opskrift

Se opskrift

Spidskål fra grill i lækker salat

Bland granatæblekerner, græskarkerner og sprøde æbler. Fordel et spidskål i fire lige store stykker. Grill stykkerne, fordel bladene i blandingen og vupti - så har du en skøn sommersalat.

salat_med_grillet_spidskaal_800x568_0

Tips til tilbehøret i hverdagen

Fyldte tomater på grill

Udhul en tomat og fyld den med en blanding af gedeost eller salatost, lidt honning, rød chili og frisk timian.  Pak tomaterne ind i sølvpapir og læg dem på grillen.

Tomater 2.0

Fra almindeligt flute til hvidløgsflute

Tag et flute og skær skiver, som kun næsten går hele vejen igennem flutet. Lav en blanding af smør, krydderurter og knust hvidløg og fordel blandingen mellem skriverne. Brødet grilles og smørret smelterne mellem skiverne og forhandler flutet til et dejligt hvidløgsflute.

Hjemmelavede hvidløgsflutes

Portobellosvampe med luksusfyld

Skær stokken fra svampene og vend dem derefter med bunden opad. Fyld svampene med en blanding af gedeost eller blåskimmelost, flydende honning og timian. Grill svampen.

svampe

Marinerede gulerødder på grillen

Bland en marinade af karry, gurkemeje, eddike, honning og olivenolie. Vend gulerødderne i marinaden, hvorefter de steges møre i en foliebakke på grillen.

Gulerødder
Marinade

Slagterens yndlingsmarinade og andre gode tips

Læs mere
Kød

Varier grillmenuen med kødinspiration

Læs mere
Varm ananas i flødeskum

Lækre sommerdesserter fra grillen

Læs mere
alletiders_skumfiduser_800x568_0

Grillede sommersnacks til børnene

Læs mere
;