Til dansk grillmad hører en kartoffelsalat. Her finder du slagterens egen opskrift
Bland granatæblekerner, græskarkerner og sprøde æbler. Fordel et spidskål i fire lige store stykker. Grill stykkerne, fordel bladene i blandingen og vupti - så har du en skøn sommersalat.
Kog små kartofler let og kom dem på et træspyd. Læg spyddet på grillen og når kartoflerne har taget lidt farve, pensler du dem med olivenolie og drysser tørret oregano og hvidløgssalt på.
Udhul en tomat og fyld den med en blanding af gedeost eller salatost, lidt honning, rød chili og frisk timian. Pak tomaterne ind i sølvpapir og læg dem på grillen.
Bland en marinade af karry, gurkemeje, eddike, honning og olivenolie. Vend gulerødderne i marinaden, hvorefter de steges møre i en foliebakke på grillen.
Tag et flute og skær skiver, som kun næsten går hele vejen igennem flutet. Lav en blanding af smør, krydderurter og knust hvidløg og fordel blandingen mellem skriverne. Brødet grilles og smørret smelterne mellem skiverne og forhandler flutet til et dejligt hvidløgsflute.
Skær stokken fra svampene og vend dem derefter med bunden opad. Fyld svampene med en blanding af gedeost eller blåskimmelost, flydende honning og timian. Grill svampen.
Skær daggammelt franskbrød i skiver. Pensl dem med olivenolie og drys med salt. Rist brødet på grillen og servér det med finthakkede tomater og frisk basilikum ovenpå. Giv din bruschetta et tvist ved at blande mozzarella i tomatblandingen.
Giv dine grillede majs et tvist. Lav en kryddersmør med persille, revet citronskal, citronsaft, salt og peber. Den skal blot smøres på dine grillede majs, når de er klar.