Snobrød med pølser

mk-snobroed-800x568_0

Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet. Hæld blandingen i en skål, tilsæt og opløs gæren. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen (hold lidt mel tilbage). Dæk dejen med et klæde og lad dejen hæve lunt i ca. 1 time. Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem – tilsæt evt. mere mel. Del dejen i 8 stykker, og rul hvert stykke til en lang pølse, ca. 30 cm.

Sæt en pølse på hver pind og sno et stykke dej udenom. Bag brødet over gløderne i bålet i ca. 10 min. eller til de er gyldne. Tag brødene af pindene og server med ketchup som dyppelse.

Energi pr. person:
1793 kJ (426 kcal)

Energifordeling pr. 100g:
Protein: 16,3 %
Fedt: 14,7 %
Kulhydrat: 69 %

;