Brænd fedtet af på toppen
Brug en brændvarm grill
Steg til en kernetemperatur på lige under 60 grader
Lad kødet hvile 4-5 minutter
Du kan se en video med alle slagterens tips til grill af kød her og/eller prøv vores lækre opskrift her på siden
4 personer
Kartoffelsalat:
Dressing:
4 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. dijonsennep
Salt og kværnet peber
Fyld:
1 dl persille, hakket
1 dl dild, hakket
50 g kapers, grofthakket
150 g radiser, i skiver
600 g kogte afkølede nye kartofler
4 stk. entrecotes
Salt og kværnet fem peber
4 træspyd
20 g groftrevet
parmesanost
Frisk basilikum
Grillet grønt:
150 g grønne asparges
200 g gulerødder
olie til grill
Tilbehør:Brug rygeostcreme fra forretten tilsmagt med ½ dl hakket purløg til de grillede grønsager.
Pisk olivenolie, æbleeddike og dijonsennep sammen til en cremet dressing – smag til. Vend persille, dild og kapers i dressingen. Skær kartofler i halve eller skiver.
Vend dressingen sammen med radiser og kartofler.
Knæk enderne af aspargesene. Del gulerødderne på langs. Blancher gulerødderne i kogende letsaltet vand i ca. 1-2 min. Lad dem dampe af, vend gulerødder samt asparges med lidt olie.
Krydr bøfferne med salt og peber. Grill dem ca. 2-3 min. på hver side og lad dem hvile indtil servering. Grill imens grøntsagerne til de har grillmønstre.
Del bøfferne i to og læg dem oven på hinanden - stik et træspyd igennem. Drys med revet parmesanost og basilikum.
Server med kartoffelsalat, grillede grønsager og rygeostcreme.
Energi pr. person: 3771 Kj/ 898 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8 g.
Kulhydrat: 5,5 g.