Grillet entrecote med parmesanost og basilikum, grillet grønt og kartoffelsalat

Entrecote med grillet grønt og kartoffelsalat

4 hurtige tips til perfekt grillet entrecôte

Brænd fedtet af på toppen
Brug en brændvarm grill
Steg til en kernetemperatur på lige under 60 grader
Lad kødet hvile 4-5 minutter 

Du kan se en video med alle slagterens tips til grill af kød her og/eller prøv vores lækre opskrift her på siden

Ingredienser

4 personer

Kartoffelsalat:
Dressing:
4 spsk. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. dijonsennep
Salt og kværnet peber

Fyld:
1 dl persille, hakket
1 dl dild, hakket
50 g kapers, grofthakket
150 g radiser, i skiver
600 g kogte afkølede nye kartofler

4 stk. entrecotes
Salt og kværnet fem peber
4 træspyd
20 g groftrevet
parmesanost
Frisk basilikum

Grillet grønt:
150 g grønne asparges
200 g gulerødder
olie til grill

Tilbehør:Brug rygeostcreme fra forretten tilsmagt med ½ dl hakket purløg til de grillede grønsager.

 

Sådan gør du

Pisk olivenolie, æbleeddike og dijonsennep sammen til en cremet dressing – smag til. Vend persille, dild og kapers i dressingen. Skær kartofler i halve eller skiver.

Vend dressingen sammen med radiser og kartofler.

 

Knæk enderne af aspargesene. Del gulerødderne på langs. Blancher gulerødderne i kogende letsaltet vand i ca. 1-2 min. Lad dem dampe af, vend gulerødder samt asparges med lidt olie.

 

Krydr bøfferne med salt og peber. Grill dem ca. 2-3 min. på hver side og lad dem hvile indtil servering. Grill imens grøntsagerne til de har grillmønstre.

Del bøfferne i to og læg dem oven på hinanden - stik et træspyd igennem. Drys med revet parmesanost og basilikum.

Server med kartoffelsalat, grillede grønsager og rygeostcreme.

 

 

Energi pr. person: 3771 Kj/ 898 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8 g.
Kulhydrat: 5,5 g.

Varm ananas i flødeskum

Lækre desserter på grillen

alletiders_skumfiduser_800x568_0

Grillede sommersnacks til børnene

Marinade

Slagterens yndlingsmarinade og andre gode tips

Grillmester

VIDEO: Sådan griller du dit kød perfekt

;