Klassisk hindbær roulade

Hindbær roulade

Rosas klassiske hindbær roulade til 6 pers. 

Ingredienser:

4 æg

100 gram sukker

110 gram hvedemel

1 teskefuld bagepulver

25 gram kartoffelmel

Fyld:

200 gram hindbærmarmelade

¼ fløde til pynt

 

FREMGANGSMÅDE

Pisk æg og sukker hvidt og luftigt.

Sigt de tørre dele i – og vend forsigtigt rundt.

Kom bagepapir i en bradepande og smør dejen ud – ikke helt til kanten.

Bages midt i ovnen i ca. 8 min. ved 200 grader. Må endelig ikke blive for mørk.

 

Drys sukker på et stykke bagepapir og vend den færdige roulade ud med oversiden nedad.

Lad den hvile ca. 10 min. med et vådt klæde over, så den forbliver smidig.

Træk bagepapiret af undersiden og smør hindbærmarmeladen jævnt over kagen – ikke ud til kanten.

Rul rouladen og skær enderne af.

 

Pynt med flødeskum.

 

Energi pr. Person: 1733 Kj/ 413 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein:  4,8 g

Kulhydrat: 33 g

Fedt: 13 g

;