Vind 10.000 kr. til din by sammen med Min Købmand

Nu kan du være med til at vinde 10.000 kr til din by sammen med din lokale Min Købmand. Tyvstart julen og vær med til at pynte din lokale Min Købmand med julepynt af trylledej.

Lav trylledejsfigurerne og aflevér dem hos købmanden, som hænger det flotte pynt op i butikken. De fire butikker med mest julepynt af trylledej vinder 10.000 kr. til et lokalt formål.

Husk at sætte en snor i dit julepynt inden du afleverer det i butikken.

 

Mal trylledej hos købmanden

Tag børnene med og tyvstart julen. Hos din lokale købmand kan du se, hvornår der er fælles julehygge. Så kan du tage dine trylledejsfigurer med og male dem i julens farver. Kom og vær med at skabe julestemning i butikken – måske er det jeres by der vinder konkurrencen?

Konkurrencen er ikke købsbetinget. De fire butikker, som har mest julepynt af trylledej på landsplan, vinder konkurrencen. De vindende byer offentliggøres på minkøbmand.dk i uge 50 og herudover annonceres det i de fire pågældende butikker.

Konkurrencen udbydes af Min Købmand v/Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Konkurrencebetingelser kan læses her. Konkurrencen løber fra den 02.11 til og med den 29.11. 2019.

LÆS TILBUDSAVISEN