Prisfest i Min Købmand

Kom til Prisfest

Vi fejrer lige nu Prisfest, og det betyder, at du kan få ekstra skarpe tilbud og deltage i sjove konkurrencer. Vil du være med? Så besøg din lokale Min Købmand og få store besparelser. Se vores tilbudsavis her.

Spændende præmier

Deltag i vores Prisfest konkurrencer og vær med i lodtrækningen om spændende præmier. Konkurrencerne strækker sig fra den 14. marts til og med den 27. marts 2020.

Digital quiz - præmier for i alt 25.000,-

Deltag i den store Prisfest-quiz her på vores hjemmeside. Quiz med hver dag fra den 14. marts og frem til den 27. marts 2020. Så er du med i lodtrækningen om gavekort til Min Købmand for i alt 25.000 kr. Der udloddes:

  • 1 gavekort á 5000 kr.
  • 20 gavekort á 1000 kr.

Jo flere gange du deltager, desto større chancer har du for at vinde. Spil med her.

Store vinderchancer i vores butikker

I alle vores butikker kan du deltage i en quiz med 3 hurtige spørgsmål om Min Købmand. Udfyld en kupon nede i en af vores butikker, så deltager du i lodtrækningen om et gavekort til en værdi á 500 kr. Der udloddes et gavekort både i uge 12 og 13 i alle butikker. Find din nærmeste butik her.

Om os

I Min Købmand kender vi vores lokale kunder godt. Vi står altid klar til at hjælpe, hvis du ikke kan finde de varer, du har brug for. Hos os møder du et bredt og alsidigt udvalg af varer, der er tilpasset de lokale behov – altid til en god pris.

Vi har 157 butikker på landsplan. Butikkerne er forskellige, da de er tilpasset de lokalsamfund, som de ligger i. Har du ønsker til nye produkter i butikken, lokale arrangementer eller andet, så videregiv gerne dine ønsker til din lokale Min Købmand. Din købmand er nemlig altid interesseret i at høre, hvad du har at sige.

Læs mere om Min Købmand her.

LÆS TILBUDSAVISEN