Det skal du bruge
0-30 min
Æggepandekage:
3 æg
½ dl mælk
2 tsk fiskesauce
1 spsk neutral olie
 
Tunsalat:
100 g Napolitanasalat
2 ds tun i olie
50 g forårsløg i tynde ringe
400 g røde kidneybønner
2 avocado i tern
150 g honningmelon i tern
 
Dressing:
3 spsk sød chilisauce
3 spsk eddike
2 tsk fiskesauce
3 spsk olivenolie
 
Pynt:
1 spsk ristet sesamfrø
½ dl hakket purløg
Tun bowl

Tun bowl

Sådan skal du gøre: 

Pisk æg, mælk og fiskesauce sammen. Varm en mellemstor pande op med neutral olie. Fordel halvdelen af æggeblandingen på panden og lad den blive gylden. Vend så det bliver en tynd pandekage. Gentag med resten af æggeblandingen. Rul de 2 pandekager sammen til 2 små ruller. Skær rullerne i strimler á 1 cm, som skal bruges til bowlen.

Anret i 4 store bowler; salat i bunden, lav små bunker med de øvrige ingredienser så man kan se fyldet.

Rør sød chilisauce med eddike, fiskesauce og olivenolie. Fordel dressingen over salaten og drys med ristede sesamfrø og purløg.

 

Energi pr. person: 2521 Kj/600kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 8,5 g

Kulhydrat: 7,5 g

Fedt: 8,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN