Det skal du bruge
0-30 min
300 g røget laks
½ agurk
3 forårsløg
100 g frosne ærter
200 g cremefraiche
1 bundt basilikum
100 g napolitanamix
Friske grønne asparges
Baguette
Salt og peber

Røget laks med agurkecreme

Sådan skal du gøre: 

Skræl agurken, flæk den og skrab kernerne ud med en teske. Skær kødet fra agurken i tern. Det er kun kødet, der skal bruges. Skær forårsløgene i smalle ringe og brug mest muligt af den grønne del. Smag cremefraichen til med salt og peber og tilsæt masser af snittet, frisk basilikum. Vend agurketern, de optøede grønne ærter og forårsløg i cremefraichen.

Anret napolitanamix salaten på fire tallerkener og fordel de røgede lakseskiver dekorativt på dem. Læg agurkecremen ved siden af.

Pynt med grønne asparges og serveres med baguette.
 

Energi pr. person:
2184 kJ (520 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,1 g
Kulhydrat: 18,5 g
Fedt: 3,3 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN