Det skal du bruge
60-90 min
3 stk. kyllingebrystfilet ca. 350 g
Salt og kværnet peber
300 g Gestus Fusilli Tricolore
3 spsk. Gestus Rød Pesto
1 spsk. frisk persille
1 gul peberfrugt, grillet
½ dl olivenolie
Tilbehør
Groft brød

Pastasalat med kylling og tomatpesto

Sådan skal du gøre: 

3 stk. kyllingebrystfilet ca. 350 g

Salt og kværnet peber

300 g Gestus Fusilli Tricolore

3 spsk. Gestus Rød Pesto

1 spsk. frisk persille

1 gul peberfrugt, grillet

½ dl olivenolie

 

Tilbehør: Groft brød

 

Krydr kylllingebrysterne med salt og peber og steg dem på en grillpande eller på en grill. Lad dem køle lidt af. Grill stykker af peberfugt, lad dem afkøle. Vend den kogte pasta med pesto, olivenolie, frisk persille, salt og peber. Vend grillet peberfrugt i og lad pastasalaten trække på køl i ca. 1 time. Lige inden servering skæres
kyllingebrysterne i strimler og vendes i salaten.

 

Energi pr. person:
2942 kJ (700 kcal)

Energifordeling pr. 100g:
Protein: 22,5 %
Fedt: 13 %
Kulhydrat: 64,5 %

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN