
Paneret torsk med sennepssauce og ristet broccoliblanding
Dup torskefileter med køkkenrulle. Bland rasp med salt, kværnet peber, persille og timian. Pisk æggene sammen og hæld dem i en dyb tallerken. Vend torskestykkerne i de sammenpiskede æg og derefter i raspblandingen. Læg de panerede stykker torsk på en tallerken. Varm mælkesauce op i en lille gryde, smag til med dijonsennep, salt og kværnet peber. Varm en pande op med smør til stegning af torsk. Kom torskestykker på og steg dem ved medium varme i 4 minutter på hver side. Vend dem kun 1 gang, da fisken let går i stykker.
Afdryp optøet broccoliblanding i en sigte. Varm en pande op med olivenolie, til den er rygende varm. Rist broccoliblandingen ved hård varme i 3-4 minutter. Krydr med salt og peber.
Anret paneret, stegt torskefilet med sennepssauce og ristede grøntsager. Pynt med persillekviste.
Energi pr. person: 2170 kJ / 517 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 4,0 g
Kulhydrat: 5,0 g