Det skal du bruge
60-90 min
Ca. 300 g gullasch kød
2 løg (groft hakket)
3 store gulerødder, skåret i skiver
1/2 lille selleriknold, skåret i tern
1 stor gul eller rød peberfrugt
2 fed hvidløg
1 lille dåse tomatpure
1 dåse flåede tomater
Salt og peber
Ca. 4 tsk. paprika
1/2 liter oksebouillontern
1 spsk. maizena udrørt i lidt vand
2 spsk. Olie

Gullasch

Sådan skal du gøre: 

Grøntsagerne skæres i tern og skiver.

Kødet svitses i en gryde i halvdelen af olien og paprikaen. Herefter tages kødet op, og grøntsagerne svitses i gryden med resten af olien. Kødet hældes tilbage i gryden og bouillon tilsættes. Tomatpuré tilsættes sammen med flåede tomater. Smag til med salt og peber. Lad retten simre i ca. 1 time, eller til kødet er mørt.  Smag til med salt og peber og tilsæt udrørt maizena til ønsket konsistens er opnået.

 

Serveres med kartoffelmos til.

 

Energi pr. person:
1096 kJ (255 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,4 g
Kulhydrat: 5,7 g
Fedt: 1,4 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN