Det skal du bruge
60-90 min
500 gram fint revet gulerod
5 dl hvedemel
3 tsk. stødt kanel
2 tsk. natron
2 tsk. bagepulver
3 dl OMA flydende
2½ dl sukker
1½ dl brun farin
4 æg
1 tsk. Salt
Ostecreme
200 g neutral flødeost
150 g smør
160 g flormelis
1-2 tsk. vanillesukker
1-2 spsk. saft fra citron + skallen fra 1 citron

Gulerodskage

Sådan skal du gøre: 

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Riv gulerødderne fint. Pisk sukker, farin og den flydende margarine sammen. Slå æggene ud et ad gangen og pisk dem sammen med blandingen. Tilsæt de revne gulerødder. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål; mel, kanel, natron, bagepulver og salt.
 

Bland forsigtigt de to blandinger sammen.

 

Hæld dejen i en smurt form og sæt i ovnen i 50-60 min.

 

Ostecreme:

Bland flødeosten med smør, flormelis, vaniljesukker, citronsaft og fintrevet citronskal. Fordel glasuren på kagen, når den er kølet af.

 

Energi pr. person:
3005 kJ (716 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,7 g
Kulhydrat: 37,5 g
Fedt: 23,2 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN