Det skal du bruge
30-60 min
4 Skaftkoteletter
ca. 8 skiver bacon
Philadelphia
Krydderurter
Salt
Peber
Gulerods-/spidskålssalat
200 g mørke rosiner
400 g gulerødder
100 g spidskål
1 spsk. honning
Saften fra en citron eller en appelsin

Fyldte skaftkoteletter med gulerodssalat

Sådan skal du gøre: 

Skær en lomme i midten af koteletterne. Bland Philadelphia med salt, peber, krydderurter og evt. andre krydderier og kom en skefuld i hver lomme. Vikl bacon omkring koteletterne så osten er dækket. Placer koteletterne i bradepanden og ovnsteg dem i 30 minutter på 175 graders varmluft, til koteletterne er gennemstegte og baconen har fået farve.

Striml gulerødderne på langs med en grøntsagsskræller og skær spidskålen i strimler. Kom rosinerne i en skål sammen med strimlede gulerødder og spidskålen. Rør citronsaft og honning sammen og tilsæt det til salaten.

 

Energi pr. person:
2259 kJ (537,9 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g
Protein: 10,6 g
Kulhydrat: 17,2 g
Fedt: 7,4 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN