De fire vindere af 10.000,- er fundet!

Min Købmands store guirlande-konkurrence er slut, og de fire vindere af 10.000,- til byerne er fundet:

  • Min Købmand Ravnkilde: 19.269,45 meter. Købmanden har besluttet at pengene skal gå til 2 gange fællesspisning i byen.
  • Min Købmand Filskov: 19.223 meter. Købmanden har besluttet at pengene skal gå til en ny legeplads til Filskov Friskole og Børnehave.
  • Min Købmand Flauenskjold: 15.113 meter. Købmanden har besluttet at pengene skal gå til Projekt Ny Skolegård på Flauenskjold Skole
  • Min Købmand Ulstrup: 14738,4 meter. Købmanden har besluttet at pengene skal gå til Ulstrup Idrætsforening.

I alt er der lavet 209 km guirlander i Min Købmand, det svarer til afstanden fra Ringsted til Skanderborg. Vi siger tillykke til vinderne og tak til alle der har været med til at lave guirlander!


Hvad gik konkurrencen ud på?

Vær med til at vinde kr. 10.000 til din by sammen med Min Købmand. Tyvstart julen og vær med til at lave en af de fire længste guirlander blandt alle Min Købmand-butikker. Du kan både lave guirlanderne hos din lokale Min Købmand eller derhjemme og aflevere dem i butikken. Alle guirlander samles til én lang guirlande, som hænges op i butikken.

Konkurrencen er ikke købsbetinget. De fire længste guirlander på landsplan vinder konkurrencen. De vindende byer offentliggøres på minkøbmand.dk i uge 50 og herudover annonceres det i de fire pågældende butikker. Konkurrencen udbydes af Min Købmand v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Konkurrencebetingelser kan læses på minkøbmand.dk/konkurrencer. Konkurrencen løb fra den 10.11 til den 30.11 2018.

 

LÆS TILBUDSAVISEN