First Price

Dagligvarer med nyt udseende

First Price har fået ny emballage, der ikke kun matcher produkternes gode indhold, men også giver serien et mere personligt og enkelt udtryk. Bare rolig – designet på emballagen er nyt, men det ændrer ikke på indhold og pris. Som kunde vil du møde samme gode varer til samme gode pris - bare i en mere attraktiv indpakning. Du har sikkert allerede set mange af varerne hos din lokale Min Købmand, men udskiftningen vil ske løbende for at undgå spild og unødig miljøbelastning.

First Price – Lav pris på dine dagligvarer

First Price er helt enkelt gode dagligvarer til dig, der vil have mest muligt ud af dine penge.
Valget er enkelt, for prisen er så lav, som den kan blive, og udvalget dækker det meste. Det betyder, at du og din familie både kan fylde indkøbsvognen og hverdagen med lige præcis det, der betyder allermest for jer. I får altid mere for mindre.

Vejledning om affaldssortering

Udover nyt design, vil du også opleve, at der på produkterne er en tydelig forklaring af, hvordan emballagen når den skal i skraldespanden. Så kan du hurtigt og nemt kan se, om emballagen skal i hård plast, glas, pap, restaffald eller andet. Så slut med at være i tvivl. Nemt og lige til.

 

 

LÆS TILBUDSAVISEN