Bonkonkurrence

Køb ind og vind en flot købmandskurv

Fra den 6. til 13. september 2019 kan du udfylde slippen på din bon med navn og telefonnummer og aflevere den hos Min Købmand. Så er du med i konkurrencen om en flot købmandskurv til en værdi á kr. 500,-. Købmanden trækker en vinder til Dragedagen den 14. eller 15. september 2019, se dag og tidspunkt hos din lokale købmand.


Konkurrencebetingelser 

Konkurrencen er ikke betinget af at du giver samtykke til at modtage markedsføring. Du skal være min. 18 år for at deltage. Du deltager med din bon og kan deltage alle de gange du vil. Der trækkes lod blandt alle kuponer i hver butik. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne trækkes til Dragedagen den 14. eller 15. september 2019.

Hvis vinderne ikke senest 1 uge efter, har besvaret henvendelser fra Dagrofa, er Dagrofa berettiget, men ikke forpligtet til, at udtrække en ny vinder. Personoplysninger som afgives i forbindelse med deltagelse i konkurrencen, bliver behandlet i overensstemmelse med Dagrofas persondatapolitik. Når konkurrencen er slut, bliver alle kuponer destrueret i overensstemmelse med gældende lovgivning. Ansatte i Dagrofa og Min Købmand butikker samt medlemmer af deres husstande må ikke deltage. Konkurrencen udbydes af Min Købmand v/ Dagrofa ApS, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted. Dagrofa Aps er ansvarlig for konkurrencen. Generelle konkurrencebetingelser kan læses her.

Konkurrencen løber fra den 06.09 til den 13.09 2019. Kuponer der er afleveret derefter indgår ikke i konkurrencen. Kuponen skal afleveres i den Min Købmand butik hvor købet er foretaget.

LÆS TILBUDSAVISEN