Bag for en sag

Bag for en sag og hjælp katastroferamte børn

 

Hos Min Købmand er vi stolte af at være en del af det landsdækkende projekt Bag for en Sag, hvor børn i Danmark bager for katastroferamte børn.

Bag for en Sag handler nemlig om at hjælpe børn og unge, der har det svært og i år går alle pengene direkte og ubeskåret til Røde Kors’ arbejde med katastroferamte børn i Ukraine samt i andre udsatte områder.

Siden 2005 har det landsdækkende projekt Bag for en Sag, skabt hjertevarme bage aktiviteter i hele Danmark. Ideen er lige så enkel, som den er god. Børn bager for at hjælpe udsatte børn. Når man har bagt, sælges bagværket til forældre, bedsteforældre, naboer m.fl.

 

Det er let at deltage. Og alle kan være med.

Bag for en sag

TILMELD DIG

Alle kan deltage. Og det behøver ikke at være hverken dyrt eller kompliceret. Du bestemmer fuldstændigt selv hvad du vil bage, og når du har bagt, bestemmer du selv hvordan du vil sælge bagværket og hvad det skal koste

 

FAKTA

Siden starten i 2005, har Bag for en Sag samlet ca. kr. 23. mio. ind til udsatte børn.  
Hver dag støtter Røde Kors børn, der er ramt af katastrofer. Det kan være i Ukraine, hvor børn lige nu er tvunget på flugt. Men også i Afghanistan, 
Yemen og Afrikas Horn hvor underernærede børn, netop nu kæmper mod sulten. Det er disse projekter, som Bag for en Sag bidrager til.

Bagning er hyggeligt og rart

Udover at støtte op om en god sag, vil Bag for en Sag og Min Købmand gerne inspirere til gode bage stunder. Også gerne hjemme i familierne. Det er hyggeligt og rart at bage med sine børn. Og når man bager, har man gode muligheder for familiehygge og gode snakke, ligesom man kan give børnene færdigheder i køkkenet. Man kan lære dem om råvarerne, køkkenets værktøjer og den vigtige hygiejne.

Find inspiration og opskrifter til dit næste bagværk lige her

Bananbrød

Bananbrød

Se opskriften

HER
Gulerodskage

Gulerodskage

Se opskriften

HER
Hindbær roulade

Klassisk Hindbær roulade

Se opskriften

HER
;