Tun bowl

Det skal du bruge
0-30 min
4 personer

Æggepandekage:

3 æg

½ dl mælk

2 tsk fiskesauce

1 spsk neutral olie

 

Tunsalat:

100 g Napolitanasalat

2 ds tun i olie

50 g forårsløg i tynde ringe

400 g røde kidneybønner

2 avocado i tern

150 g honningmelon i tern

 

Dressing:

3 spsk sød chilisauce

3 spsk eddike

2 tsk fiskesauce

3 spsk olivenolie

 

Pynt:

1 spsk ristet sesamfrø

½ dl hakket purløg

Tun bowl

Tun bowl

Sådan skal du gøre

Pisk æg, mælk og fiskesauce sammen. Varm en mellemstor pande op med neutral olie. Fordel halvdelen af æggeblandingen på panden og lad den blive gylden. Vend så det bliver en tynd pandekage. Gentag med resten af æggeblandingen. Rul de 2 pandekager sammen til 2 små ruller. Skær rullerne i strimler á 1 cm, som skal bruges til bowlen.

Anret i 4 store bowler; salat i bunden, lav små bunker med de øvrige ingredienser så man kan se fyldet.

Rør sød chilisauce med eddike, fiskesauce og olivenolie. Fordel dressingen over salaten og drys med ristede sesamfrø og purløg.

 

Energi pr. person: 2521 Kj/600kcal

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 8,5 g

Kulhydrat: 7,5 g

Fedt: 8,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN