Det skal du bruge
60-90 min
25 g gær
25 g smør
2,5 dl vand
2 tsk. sukker
1 tsk. salt
400 g hvedemel
8 lange pinde
8 pølser
Tilbehør:
Ketchup

Snobrød med pølser

Sådan skal du gøre: 

Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet. Hæld blandingen i en skål, tilsæt og opløs gæren. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen (hold lidt mel tilbage). Dæk dejen med et klæde og lad dejen hæve lunt i ca. 1 time. Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem – tilsæt evt. mere mel. Del dejen i 8 stykker, og rul hvert stykke til en lang pølse, ca. 30 cm.

 

Sæt en pølse på hver pind og sno et stykke dej udenom. Bag brødet over gløderne i bålet i ca. 10 min. eller til de er gyldne. Tag brødene af pindene og server med ketchup som dyppelse.

 

Energi pr. person:
1793 kJ (426 kcal)

Energifordeling pr. 100g:
Protein: 16,3 %
Fedt: 14,7 %
Kulhydrat: 69 %

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN