Det skal du bruge
0-30 min
150 g rødbeder
1 dl perlebyg
150 g røde æbler
1 spsk. grovkornet sennep
1 spsk. olivenolie
3 spsk. balsamicoeddike
20 g salatost i tern
Havsalt og friskkværnet peber

Rødbedesalat med æbler og salatost

Sådan skal du gøre: 

Kog rødbederne møre i letsaltet vand. Skyl dem herefter under koldt vand og smut skrællen af. Kog perlebyggen efter anvisningerne på posen. Halvér æblerne og fjern kernehuset, men behold skrællen på. Skær æbler og rødbeder i ens tynde strimler. Pisk balsamicoeddike, sennep, olivenolie, salt og peber sammen til en vinaigrette og vend rødbede- og æblestrimlerne i blandingen. Kom salatost på toppen.

 

Energi pr. person:
598 kJ (142 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,5 g
Kulhydrat: 22,9 g
Fedt: 4,9 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN