Det skal du bruge
30-60 min
800 g torskefilet, optøet
2 dl rasp
Salt og kværnet peber
½ dl frisk persille
½ dl frisk timian
2 æg
Smør til stegning
 
Sennepssauce:
½ liter mælkesauce
1 spsk dijonsennep
Salt og kværnet peber
 
Grønt:
700 g optøet broccoliblanding
2 spsk olivenolie til stegning
Salt og kværnet peber.
 
Tilbehør: Kogte, nemme kartofler
Pynt: Persillekviste
Paneret torsk med sennepssauce og ristet broccoliblanding

Paneret torsk med sennepssauce og ristet broccoliblanding

Sådan skal du gøre: 

Dup torskefileter med køkkenrulle. Bland rasp med salt, kværnet peber, persille og timian. Pisk æggene sammen og hæld dem i en dyb tallerken. Vend torskestykkerne i de sammenpiskede æg og derefter i raspblandingen. Læg de panerede stykker torsk på en tallerken. Varm mælkesauce op i en lille gryde, smag til med dijonsennep, salt og kværnet peber. Varm en pande op med smør til stegning af torsk. Kom torskestykker på og steg dem ved medium varme i 4 minutter på hver side. Vend dem kun 1 gang, da fisken let går i stykker.

Afdryp optøet broccoliblanding i en sigte. Varm en pande op med olivenolie, til den er rygende varm. Rist broccoliblandingen ved hård varme i 3-4 minutter. Krydr med salt og peber.

Anret paneret, stegt torskefilet med sennepssauce og ristede grøntsager. Pynt med persillekviste.

 

Energi pr. person:  2170 kJ / 517 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g
Fedt: 4,0 g

Kulhydrat: 5,0 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN