Det skal du bruge
0-30 min
Ovnkartofler
1,5 kg Vildmose kartofler
¾ dl olivenolie
2 tsk. hvidløgspulver
Kværnet sort peber
1 tsk. groft salt
 
Dip
3 dl creme fraiche 18 %
1 tsk. sennep
3 spsk. snittet purløg
Salt og peber

Ovnristede kartofler med hvidløgssmag og dip

Sådan skal du gøre: 

Stil ovnen på 225 grader. Skræl kartoflerne og skær dem i store tern. Vend dem med olivenolie, hvidløgspulver, salt og peber. Kom de krydrede kartofler i en bradepande og steg dem i ovnen i ca. 40 min. Vendes undervejs så de bliver sprøde. Bland ingredienserne sammen til purløgsdip og server dippen til de sprøde, ristede kartofler.

 

Energi pr. person:
2493 kJ (594 kcal)

Næringsindhold pr. 100g:
Protein: 2,3 g
Fedt: 7,8 g
Kulhydrat: 15,0 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN