Det skal du bruge
60-90 min
150 g kogt økologisk fusilli pasta
75 g tun i olie
75 g gul peber
 
Bagte cherrytomater:
100 g cherrytomater
Salt og kværnet peber
½ tsk sukker
 
Dressing:
2 spsk citronsaft
1 tsk honning
2 spsk olivenolie
Salt og peber
 
Pynt: 30 g ristede græskarkerner
Økologisk pastasalat

Økologisk pastasalat med bagte cherrytomater, tun og ristede græskarkerner

Sådan skal du gøre: 

Halvér cherrytomater, og kom dem i et lille fad. Fordel salt, peber og sukker på de halve tomater.

Kom fadet i ovnen ved 140°C i ca. 1 time. Lad dem køle lidt af. Du kan med fordel lave tomaterne dagen før. Varm en grillpande op og grill strimler af gul peberfrugt, krydr med salt og peber.

 

Bland kogt pasta med tun, der er findelt med en gaffel. Til dressingen blandes citronsaft, honning og olivenolie. Smag til med salt og peber. Bland pastasalaten med dressingen og bagte cherrytomater. Kom ristede græskarkerner på toppen.

 

Energi pr. person: 3515 kJ/837 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g
Fedt: 10,5 g

Kulhydrat: 11,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN