Økologisk pastasalat med bagte cherrytomater, tun og ristede græskarkerner

Det skal du bruge
60-90 min
2 personer

150 g kogt økologisk fusilli pasta

75 g tun i olie

75 g gul peber

 

Bagte cherrytomater:

100 g cherrytomater

Salt og kværnet peber

½ tsk sukker

 

Dressing:

2 spsk citronsaft

1 tsk honning

2 spsk olivenolie

Salt og peber

 

Pynt: 30 g ristede græskarkerner

Økologisk pastasalat

Økologisk pastasalat med bagte cherrytomater, tun og ristede græskarkerner

Sådan skal du gøre

Halvér cherrytomater, og kom dem i et lille fad. Fordel salt, peber og sukker på de halve tomater.

Kom fadet i ovnen ved 140°C i ca. 1 time. Lad dem køle lidt af. Du kan med fordel lave tomaterne dagen før. Varm en grillpande op og grill strimler af gul peberfrugt, krydr med salt og peber.

 

Bland kogt pasta med tun, der er findelt med en gaffel. Til dressingen blandes citronsaft, honning og olivenolie. Smag til med salt og peber. Bland pastasalaten med dressingen og bagte cherrytomater. Kom ristede græskarkerner på toppen.

 

Energi pr. person: 3515 kJ/837 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g
Fedt: 10,5 g

Kulhydrat: 11,5 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN