Det skal du bruge
0-30 min
800 g nye danske kartofler
1 stk. rød peberfrugt, i strimler
1 rødløg, fint hakket
 
Krydderurtedressing:
1 spsk. sød sennep
1 tsk. karry
½ tsk. gurkemeje
1 spsk. honning
Kværnet peber
½ tsk. seasalt
3 spsk. lys eddike
½ dl olivenolie
1 dl dild, hakket
1 dl persille, hakket
 
Pynt:
½ dl solsikkekerner, ristede
Kartoffelsalat

Kartoffelsalat med cremet krydderurtedressing

Sådan skal du gøre: 

Skrub kartoflerne let og kog dem med salt til de stadig er faste i det. Afkøl kartoflerne. Skær peberfrugten i strimler og hak rødløget fint.
Bland sød sennep med karry, gurkemeje, honning, kværnet peber, salt og lys eddike. Pisk olivenolien i lidt ad gangen til en ensartet konsistens.
Skær de afkølede kartofler i halve og vend dem i dressingen sammen med krydderurterne.
Lad gerne kartoffelsalaten trække ½ time på køl.

Lige inden servering, vendes rød peber og rødløg i.

Pynt med ristede solsikkekerner.

Energi pr. person:  1454 Kj/346 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,0 g.
Kulhydrat: 13,5 g.
Fedt: 5,0 g.

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN