Høns i asparges

Det skal du bruge
0-30 min
4 personer

1 pakke tarteletter
50 g smør
Ca. 50 g mel
5 dl hønsebouillon
350 g hvide asparges på glas
300 g kogt kyllingefilet
Salt og peber
Evt. persille

Høns i asparges

Sådan skal du gøre

Afdryp de hvide asparges i en si og gem lagen til at tynde sovsen op med, hvis den bliver for tyk. Snit asparges i en længde på ca. 4 cm.

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt melet under omrøring, og lad det simre i ca. 3 min. Tilsæt bouillonen og bring opbagningen i kog. Skær kyllingen ud i tern og tilsæt kyllingen og de hvide asparges samt salt og peber i. Kog stuvningen ved svag varme og under forsigtig omrøring i ca. 3 min.

Pynt evt. med lidt persille.

 

Energi pr. person:
2280 kJ (543 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g
Kulhydrat: 14,0 g
Fedt: 8,9 g

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN