Æbleflæsk

Det skal du bruge
30-60 min
4 personer

600 g flæsk i skiver
1 tsk. salt
25 g smør
150 g løg, hakket
6 æbler, skrællet, udkernet
og skåret i både

1 spsk. sukker

Salt og friskkværnet peber

Tilbehør: Rugbrød i skiver

Æbleflæsk

Sådan skal du gøre

Kom salt på flæsk i skiver. Placer flæsk
på en rist over en bradepande til af-
drypning. Steges i ovn ved 180 grader
i ca. 35 min. Vendes undervejs.

Varm smør op på en sautepande med låg, sauter løg til de er let gyldne i 10 min.
Kom æblebådene i og sauter uden låg
i 5 min. Kom sukker ved og læg låget på. Dampes færdige i ca. 15 min. til de er møre og udkogte. Smag til med salt og peber. Anret i et fad med de sprøde stegte skiver flæsk.

 

Energi pr. person: 2357 Kj/  561 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 7,84 g.

Kulhydrat: 6,58 g. Fedt: 11,7 g.

Del på
LÆS TILBUDSAVISEN